Ραγκούσης: «Ο Σκουρλέτης δεν είπε τον Παπανδρέου τοξικό για να τον μειώσει»

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε ο Γιάννης Ραγκούσης όσον αφορά στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Πάνος Σκουρλέτης για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον «τοξικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, Γιάννης Ραγκούσης, που για χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και υπουργός στην κυβέρνησή του είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις: «Εγώ δεν νομίζω ότι  ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή».

Είπε ακόμα ότι δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ούτε έχει ακούσει ο ίδιος τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη.

Ο κ. Ραγκούσης, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Παπανδρέου, δεν του δημιούργησε προβλήματα και αν θα παρουσιάσει κάποιες περγαμηνές στο μέλλον αυτές θα έχουν σχέση με νομοθετήματα δικά του, όπως η Διαύγεια, ο Καλλικράτης, ο νόμος για την ιθαγένεια και άλλα.

«Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Γιατί είχε όλες αυτές τις κατηγορίες. Είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς. Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: SKAI

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ