Προσωρινό μπλόκο στην έκδοση του Mr Bitcoin σε Γαλλία, ΗΠΑ, Ρωσία

Με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε η πρόεδρος του Δ´ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας ανεστάλη -προσωρινά -η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα για την έκδοση του Mr Bitcoin, Αλεξάντερ Βίνικ, αρχικά στη Γαλλία και στη συνέχεια στις Η.Π. Α και μετά τη Ρωσία.

Η προσωρινή διαταγή σύμφωνα με τη συνήγορο του Mr Bitcoin, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναγνωρίζεται ο κίνδυνος που διατρέχει ο Βινικ στην περίπτωση έκδοσής του.

“Ο Αλεξάντερ βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα της νέας απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 20/12/2019 και η υγεία του παρουσιάζει ήδη επιδείνωση.
Ο Αλεξάντερ έχει με το μέρος του το δίκιο, το Δίκαιο, τις διεθνείς συμβάσεις και το Σύνταγμα της χώρας μας. Έχει απέναντί του μηχανισμούς ικανούς να συνθλίψουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δεν υπολογίζουν ούτε το Σύνταγμα ούτε τις Διεθνείς Συμβάσεις ούτε το Δίκαιο. Μηχανισμούς που αναμένεται τώρα να κινητοποιηθούν υπόγεια και φανερά για να ανατρέψουν τη δικαστική απόφαση.
Το ποιος τελικά θα επικρατήσει είναι κάτι που μας αφορά όλους, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι”, αναφέρει η δικηγόρος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δήλωσή της.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here