Παναθηναϊκός: Συμφωνία Πιτίνο με Adidas. Στο αρχείο η υπόθεση

Ο Ρικ Πιτίνο και η Adidas έφθασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη δικαστική «διαμάχη» τους μετά το σκάνδαλο στο πανεπιστήμιο του Λούιβιλ, με την αθλητική εταιρεία να τους εύχεται και καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα αποτέλεσαν την… Ιθάκη για τον Ρικ Πιτίνο μετά το σκάνδαλο με τους χρηματισμούς παικτών, που τον έφερε στα δικαστήρια τόσο με το Πανεπιστήμιο του Λούιβιλ, όσο και με την αθλητική εταιρεία Adidas.

Ο Αμερικανός είχε κατηγορήσει το πρώτο για την απόλυσή του, αλλά και τη δεύτερη για τα χρήματα σε παίκτες της ομάδας του, με αποτέλεσμα να “ανοίξει” δικαστικές “διαμάχες” με αμφότερες τις πλευρές.

Μετά την πρόσφατη συμφωνία με το Λούιβιλ όμως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι τα βρήκε εξωδικαστικά και με την Adidas, με βάσει και μιας κοινής ανακοίνωσης που είδε πριν λίγες ώρες το “φως” της δημοσιότητας.Η ανακοίνωση Πιτίνο και Adidas

«Η Adidas και ο coach Πιτίνο προχώρησαν σε απόρρητη συμφωνία με την οποία έλυσαν τις όποιες διαφορές» με την Adidas να αναφέρει: «Ο coach Πιτίνο έχει δείξει το πάθος του για το παιχνίδι και την αφοσίωσή του στην τελειότητα, εντός και εκτός παρκέ. Ευχόμαστε στον coach Πιτίνο ό,τι καλύτερο στον νέο του ρόλο στον Παναθηναϊκό και στην εθνική Ελλάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here