Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Μιλουτίνοφ. «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»


Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πριν καταλήξει στους Πειραιώτες, είχε πρόταση και από τον Παναθηναϊκό.

Το έκτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, «We Are Olympiacos», έχει ήδη “ανέβει” στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ των “ερυθρολεύκων” μίλησε για την ομάδα και το μέλλον του σε αυτή, αποκαλύπτοντας ότι πριν υπογράψει στους Πειραιώτες είχε πρόταση και από τον Παναθηναϊκό του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Απόσπασμα της συνέντευξης Μιλουτίνοφ

«Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τότε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ήθελε να με υπογράψει. Όμως, έκρινα πως το καλύτερο για εμένα ήταν να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου, μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Επίσης, ήθελα πάρα πολύ να παίξω με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Είναι τιμή μου να παίζω μαζί τους. Είδα τον εαυτό μου να ταιριάζει περισσότερο στον Ολυμπιακό και ένιωσα πως θα με βοηθούσε να βελτιώσω το παιχνίδι μου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ