Βασιλική Ανδρίτσου: Tα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της- Δες όλες τις τρυφερές φώτο τους


Ανασκόπηση 2019: Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους, Ανθένια!

Η Βασιλική Ανδρίτσου μπορεί να μην ήταν λάτρης του instagram, αλλά από τη μέρα που έγινε μανούλα δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες με την μονάκριβη κόρη της.

H Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης είδαν τη ζωή τους να αλλάζει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή, δεν θα ξεχάσουν ποτέ το 2019 που τόσο απλόχερα τους χάρισε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας του.

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Βασιλικής Ανδρίτσου με την μονάκριβη κόρη της!

Η Βασιλική Ανδρίτσου είχε αναφέρει λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας της: «Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ».

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους, Ανθένια και σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα!

Δες όλες τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram η τρυφερή μανούλα, Βασιλική Ανδρίτσου με την κόρη της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ