Superleague: Grexit προ των πυλών. Σφυρίζει τη… διακοπή ο Αυγενάκης;


Η Superleague συνεχίζει να απασχολεί τη FIFA με… αρνητικό τρόπο κι έτσι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει στο περιθώριο! “Σενάριο” για διακοπή του πρωταθλήματος από τον Αυγενάκη.

Η επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν του ματς στο Βόλο, φαίνεται πως εξάντλησαν την υπομονή των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δημοσίευμά της “Live Sport” αναφέρει πως πιθανότατα το… ποτήρι ξεχείλισε και θεωρείται θέμα χρόνου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για να επιβληθεί Grexit από τη FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στη Γενεύη έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη… απομόνωση αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μάλιστα, τονίζεται πως η κατάσταση θα αλλάξει μόνο εάν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι κ.κ. Μαρινάκης, Σαββίδης και Μελισσανίδης, προκειμένου να βρεθεί μια λύση σωτηρίας“Σενάριο” για διακοπή από τον Αυγενάκη

Την ίδια στιγμή, η “Live Sport” αναφέρει πως υπάρχει έντονη φημολογία για διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague από τον Λευτέρη Αυγενάκη, μέχρι να βρεθεί μία λύση.

Και όταν ακούμε… λύση, εννοούμε να συναντηθούν οι ισχυροί άνδρες των ΠΑΕ Ολυμπιακός,ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με την FIFA και την UEFA. Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει πως αυτό είναι κάτι που επιδιώκει και ο Ολυμπιακός, ώστε να “ξηλωθεί” η ΕΠΟ και η ΚΕΔ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ