«Θαύμα»: Βρήκε ξανά την μητέρα του μετά από 55 χρόνια – Τον είχαν απαγάγει μωρό (vid)


Ένα πραγματικό θαύμα…

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως ένας 55χρονος άνδρας που είχε πέσει θύμα απαγωγής όταν ήταν μωρό βρήκε την βιολογική του μητέρα μετά από πέντε και πλέον δεκαετίες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ το 1964 μία γυναίκα ντυμένη νοσοκόμα πήρε ένα μωρό μίας ημέρας μέσα από την κούνια του και ποτέ δεν το επέστρεψε στους δικού του.

Δύο χρόνια μετά το περιστατικό, ένα μωρό βρέθηκε παρατημένο σε ένα εμπορικό κέντρο στο Νιού Τζέρσεϊ και όλοι υπέθεσαν ότι ήταν της οικογένειας Φρόντζακ που είχε αποφασίσει να του δώσει το όνομα Πολ.

Τότε βλέπετε δεν είχε ανακαλυφθεί το τεστ DNA, έτσι οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν κανένα τρόπο να επιβεβαιώσουν ότι είναι δικό τους, όμως το πήραν και το ενσωμάτωσαν στην οικογένειά τους.

Όσο μεγάλωνε όμως, ο Πολ είχε αμφιβολίες για το αν όντως ήταν παιδί των Φρόντζακ,

Τελικά, το 2012, σχεδόν 50 χρόνια μετά την απαγωγή του, κατάφερε να κάνει ένα τεστ DNA το οποίο επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόταν, καθώς δεν είχε καμία σχέση με τους Φρόντζακ.
Έτσι, το FBI άνοιξε ξανά την υπόθεση και ο 55χρονος άνδρας μπόρεσε να εντοπίσει την μητέρα του σε ένα μικρό χωριό στο Μίτσιγκαν. Ο πατέρας του είχε πεθάνει.

Δείτε το βίντεο:

.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ