Ισπανία: Ληστές «έπεσαν» πάνω σε αστυνομικό… Μπολτ.

Δύο ληστές στην Ισπανία αιφνιδιάστηκαν από αστυνομικό που αποδείχτηκε… πρωταθλητής στο τρέξιμο και φυσικά μετανιώνουν την ώρα και την στιγμή.

Δύο ληστές στην Ισπανία, οι οποίοι είχαν κλέψει μια τσάντα με περισσότερα από 3.000 ευρώ, για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω σε έναν αστυνομικό… πρωταθλητή στο τρέξιμο, ο οποίος κατάφερε να τους πιάσει χωρίς μεγάλη προσπάθεια.Τους έπιασε… χωρίς να ιδρώσει στην Ισπανία!

Την περασμένη Παρασκευή, οι ληστές, ηλικίας 33 και 37 ετών, άρπαξαν μια τσάντα από έναν άνδρα που είχε μόλις βγει από την τράπεζα, στη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία (νότια), εξήγησε στον λογαριασμό της στο Twitter η τοπική υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών. Το θύμα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, γνωστοποιώντας ότι οι δράστες είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο.

Click4more: Τραμπ: Δεν… υπάρχει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του στην Μελάνια!

Αφού διαπίστωσαν ότι τους ακολουθούσαν, οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το όχημα και έφυγαν τρέχοντας, σύντομα, εντούτοις, τους πρόλαβε και τους έπιασε ένας αστυνομικός, γράφει η εφημερίδα ABC.

«Αγνοούσαν, αφού έκλεψαν τα 3.000 ευρώ στη Σεβίλλη, ότι ο αστυνομικός που τους ακολουθούσε ήταν πρωταθλητής κόσμου στα 4×400, κατέχοντας το ευρωπαϊκό ρεκόρ και πρωταθλητής Ισπανίας στα 400 μέτρα», εξηγούν οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών.

Όπως ο ίδιος εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Antena 3, αυτός ο αγώνας δρόμου των «200 ή 300 μέτρων» δεν ήταν κάτι δύσκολο για εκείνον.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here