Θανάσης Τσαλταμπάσης: Απαντά για όλες τις «τελευταίες φορές που…» (Photos)

Με αφορμή την ταινία του Τσάρλι, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλες τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι.

Παίζει λοιπόν και σκηνοθετεί την ταινία Τσάρλι που προβάλλεται στους κινηματογράφους σε διανομή Village.

O Θανάσης Τσαλταμπάσης δηλώνει πως, αν και βωβή, θα μιλήσει στην καρδιά μας και απαντά για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι όμορφο, ασυνήθιστο ή ψεύτικο.

Τελευταία φορά που…
– Είχες μια φανταστική ιδέα;

Ενάμιση χρόνο πριν, την ιδέα του Τσάρλι, μιας μοντέρνας βωβής ταινίας, που χωρίς να το πολυσκεφτώ έχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: παντρεύει το έγχρωμο με το βωβό!

– Είπες ψέματα;

Όταν σε φιλικό σπίτι μού έκαναν το τραπέζι και είπα ότι ήταν πολύ ωραίο το φαγητό ενώ δυστυχώς δεν τρωγόταν. Όταν ρωτήθηκα γιατί έχω φάει ελάχιστο, είπα ότι έκανα χαζομάρα να «τσιμπήσω» πριν πάω
και μου κόπηκε η όρεξη!

– Άκουσες ένα κομπλιμέντο;

Ένας κύριος, πριν από δύο-τρία χρόνια, με σταμάτησε στον δρόμο, μου έσφιξε το χέρι για μισό λεπτό, με κοίταξε στα μάτια, βούρκωσε και έφυγε. Δεν είπε τίποτα. Αυτό το κομπλιμέντο δεν το άκουσα, αλλά ήταν από τα καλύτερα μέχρι σήμερα.

– Ονειρεύτηκες ότι ήσουν κάποιος άλλος;

Μικρός ονειρευόμουν ότι είμαι ο Bruce Lee. Αυτό σταμάτησε όταν άρχισα να ονειρεύομαι ότι είμαι ο Michael Jackson. (γέλια)

– Έφτιαξες ένα τέλειο γεύμα;

Ποτέ! Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι για όλα. Και οι σεφ κλέφτες να γίνουν;

– Αγόρασες μια έξυπνη συσκευή;

Πριν από κάποια χρόνια, την εσπρεσομηχανή μου. Είναι το πιο έξυπνο gadget που έχω αγοράσει, είμαι γνωστός καφεδάκιας!

– Τσακώθηκες με τη γειτόνισσα;

Στο πρώτο μου φοιτητικό σπίτι. Είναι η μόνη φορά που τσακώθηκα με γείτονα, όταν τίναξε τα ψίχουλα από το φαγητό του στα πλυμένα μου ρούχα. Τώρα πια έχω εξαιρετικούς γείτονες στην Αργυρούπολη, όπου μένω τα τελευταία οκτώ χρόνια, είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ