Ισλαμικό Κράτος: Νέες εικόνες φρίκης με αποκεφαλισμούς

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζει ότι σκότωσε 11 χριστιανούς στην Νιγηρία με φρικτό, ως συνήθως τρόπο. Μη… δημοσιεύσιμο το σοκαριστικό βίντεο…

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που, όπως ισχυρίζεται, δείχνει τη δολοφονία 11 χριστιανών ανδρών στη Νιγηρία, υποστηρίζοντας ότι εντάσσεται στην εκστρατεία εκδίκησης των θανάτων του ηγέτη του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και του εκπροσώπου του.

Η τζιχαντιστική οργάνωση ανήρτησε το βίντεο στην πλατφόρμα Telegram χθες, την επομένη των Χριστουγέννων, με υπότιτλους στα αραβικά, όχι όμως κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα.

Το βίντεο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν μπορεί να δημοσιευτεί…Δείτε τις εικόνες από τις νέες φρικαλεότητες που “υπέγραψε” το Ισλαμικό Κράτος πριν την εκτέλεση

Στα πλάνα διακρίνονται άνδρες, που φορούν μπεζ φόρμες και μαύρες μάσκες, να παρατάσσονται πίσω από τους αιχμαλώτους που έχουν δεμένα τα μάτια. Κατόπιν πυροβολούν τον έναν και αποκεφαλίζουν τους υπόλοιπους.

Σε ένα προηγούμενο βίντεο, που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, οι αιχμάλωτοι είχαν απαχθεί από το Μαϊντουγκούρι και το Νταματούρου στη βορειοανατολική Νιγηρία, όπου οι τζιχαντιστές μάχονται εδώ και χρόνια προκειμένου να εγκαθιδρύσουν ένα ξεχωριστό Ισλαμικό Κράτος.

Στο προηγούμενο βίντεο, οι αιχμάλωτοι ικετεύουν τη Χριστιανική Ένωση της Νιγηρίας και τον πρόεδρο Μουχαμαντού Μπουχάρι να παρέμβουν για να τους σώσουν.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here