Τραμπ: Τον… έκοψαν από το «Μόνος στο Σπίτι» (vid)


Η σκηνή στην δεύτερη ταινία του «Μόνος στο Σπίτι», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν… παίχτηκε ποτέ από τηλεοπτικό δίκτυο του Καναδά…

Η τηλεοπτική εκπομπή Fox & Friends, καταγγέλλει λογοκρισία, καθώς ένα τηλεοπτικό δίκτυο στον Καναδά φέρεται να έκοψε (!) την σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ, στο κλασικό -πλέον- “Μόνος στο Σπίτι 2”.

Ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κάνει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις, μεταξύ των οποίων και στην συγκεκριμένη ταινία, που έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία κι έχει μετατραπεί μέσα στα χρόνια στο απόλυτο… must των Χριστουγέννων.

Ένα κανάλι στον Καναδά, λοιπόν, “κατηγορείται” πως “έκοψε” την συγκεκριμένη σκηνή, με την δικαιολογία πως έγινε μοντάζ για να υπάρξει τηλεοπτικός “χώρος” για διαφημίσεις, με τους παρουσιαστές της εκπομπής στο Fox να κάνουν… δηλητηριώδη σχόλια, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός πως η επίμαχη σκηνή δεν διαρκεί παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα…Ο ίδιος ο Τραμπ, σχολίασε -αστειευόμενος όπως τόνισε- πως η ταινία δεν θα είναι πλέον ίδια!

Δείτε την σκηνή με τον Τραμπ στο Home Alone 2 και τα σχόλια στην αμερικανική τηλεόραση

Να σημειωθεί, πάντως, πως το κανάλι υποστηρίζει πως έχει “κόψει” κι άλλες σκηνές και μάλιστα το συγκεκριμένο μοντάζ έγινε χρόνια πριν ο μεγιστάνας γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ…

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ