Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός LIVE: Για το… θαύμα οι «ερυθρόλευκοι».


Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Oι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη καθώς έχουν μείνει πίσω στη μάχη για την οκτάδα, αλλά έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους Πειραιώτες απέναντι στην Μπαρτσελόνα που θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της διοργάνωσης. Ιστορική μπορεί να αποδειχθεί η βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος βρίσκεται 12 πόντους μακριά από το να γίνει 1ος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Την Μπαρτσελόνα στο “Παλαού Μπλαουγκράνα” αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Euroleague, σε μία από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις που καλείται να δώσει φέτος.  Οι “ερυθρόλευκοι”, που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, χρειάζονται άμεσα νίκες για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη μάχη της οχτάδας των play offs καθώς έχουν ρεκόρ 6-9.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το NewsIt.gr

Οι Καταλανοί (12-3) βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράνε τέσσερις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αναντολού Εφές και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Σπανούλης έχει την ευκαιρία να “γράψει ιστορία” σε αυτό το παιχνίδι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πετύχει 4.141 πόντους στην καριέρα του στη Euroleague, βρίσκεται μόλις 11 πίσω από τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (4.152), ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από την ενεργό δράση, έχοντας αγωνιστεί (σχεδόν) σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ