Euroleague: «Έμφραγμα» ξανά για τη Φενέρμπαχτσε που «κατρακυλάει». videos


Η Φενέρμπαχτσε υπέστη άλλη μία δραματική και επώδυνη ήττα αυτή τη φορά από τη Βαλένθια στην παράταση και πλέον δεν δείχνει να έχει ψυχικά αποθέματα για να σηκώσει… κεφάλι. Μεγάλη νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα επί της Ζενίτ στη Ρωσία και πλέον οι Σέρβοι «φλερτάρουν» με την οκτάδα.

Η Φενερμπαχτσέ “αυτοκτόνησε” ξανά, τη στιγμή που η Βαλένθια ολοκλήρωσε την έκπληξή της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, φεύγοντας με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη. Οι “νυχτερίδες” επικράτησαν με 100-98 στην παράταση (84-84 κ.σ.) της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υποχρεώνοντας τους Τούρκους στην τέταρτη σερί ήττα τους -δεύτερη εντός έδρας- και 11η συνολικά. Στο 7-9 βρίσκονται πλέον οι Ισπανοί, οι οποίοι παραμένουν στη διεκδίκηση μίας θέσης στην οκτάδα, ενώ οι Τούρκοι υποχώρησαν κι άλλο στο 5-11.

Η Φενέρ παρά το ότι πήγε με +11 στην τέταρτη περίοδο, ισοφάρισε σε 84-84 στη λήξη του αγώνα με “buzzer beater” του Ντε Κολό, που ολοκλήρωσε το ματς με 31 πόντους.  Στα μέσα του έξτρα χρόνου της παράτασης οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν ξανά το πάνω χέρι αλλά στο τέλος κατάφεραν να ηττηθούν με άλλη μία ανατροπή, αφού δέχτηκαν 7-0 σερί και αυτή τη φορά η προσπάθεια του Ντε Κολό για τρεις ήταν άστοχη. Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ντούμπλιεβιτς με “double – double” (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε 65-58 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία και σημείωσε την δεύτερη σερί νίκη του, ανεβάζοντας το ρεκόρ του σε 7-9 και πλέον “βλέπει” οκτάδα, ενώ η Ζενίτ βρίσκεται πια στο 4-12.

Εκπληκτική εμφάνιση στην άμυνα για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ σε μεγάλη βραδιά ήταν ο Μπίλι Μπάρον, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ο Λορέντζο Μπράουν, που είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ