Αυτοί είναι οι επώνυμοι που μέσα στο 2019 έγιναν άλλοι άνθρωποι! Τα κιλά που έχασαν και οι δίαιτες


Αναμφισβήτητα to 2019 ήταν η χρονιά τους

Άλλαξαν ολοκληρωτικά την εικόνα τους χάνοντας κιλά, άλλοι για λόγους υγείας και άλλοι για λόγους αισθητικής.

Δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι, οι οποίοι μέσα στο 2019 μπήκαν σε διαδικασία δίαιτας και άσκησης με σκοπό να αδυνατίσουν και να αλλάξουν την εικόνα τους.

Από τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος το έκανε για λόγους υγείας μέχρι και τον Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος μετά το τέλος της σειράς «Το σόι σου» ήθελε απλά να αλλάξει την εικόνα του για λόγους αισθητικής.

Μαρία Ανδρούτσου

Είπαμε έχει αδυνατίσει, πήγε πολλές ώρες γυμναστήριο, άλλαξε ο μεταβολισμός της… αλλά αυτή τη μετάλλαξη σίγουρα δεν την περιμέναμε. Η Μαρία Ανδρούτσου κορίτσι πραγματικά έχει γίνει κορμάρα και με το λευκό μπικίνι που έχει επιλέξει μας έκανε να τα χάσουμε, αφού ταιριάζει απόλυτα στο απίθανο κορμί της ενώ αναδεικνύει τους κοιλιακούς της και τα γυμνασμένα της πόδια.

«Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά, Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σ» ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Βίβιαν Κοντομάρη

Την γνωρίσαμε καλύτερα πριν μερικά χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου». Η Βίβιαν Κοντομάρη εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια υπέροχη μαμά αλλά και μια γοητευτική γυναίκα. Και μπορεί στη σειρά να την βλέπαμε με περιττά κιλάκια, όμως η ηθοποιός με ειδική διαστροφή, κατάφερε να χάσει 12 κιλά μέσα σε έξι μήνες και είναι μια άλλη.

Ευθύμης Ζησάκης

Η εικόνα του είναι πραγματικά μια άλλη αφού τα 15 κιλά που έχει χάσει από το καλοκαίρι τον έχουν κάνει να δείχνει πολύ διαφορετικό. «Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με βάραιναν τελικά. Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι 84. Η κίνηση για μένα είναι ζωή. Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται! Ομολογώ πως και την ώρα που γυμνάζομαι έχω μαζί μου σημειωματάριο, πια ένας από του κολλητούς μου φίλους είναι το σημειωματάριο!», είχε πει ο ίδιος

Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα Μακρή τον τελευταίο καιρό πρόσεχε πολύ τη διατροφή της και τελικά κατάφερε να χάσει 15 ολόκληρα κιλά! Η τραγουδίστρια φαίνεται πως διανύει περίοδο ανανέωσης αφού εκτός από το γεγονός ότι προσφάτως άλλαξε τα μαλλιά της, μπήκε και σε αυστηρό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, καταφέρνοντας να απαλλαγεί από 15 κιλά.

 

Ηλίας Μαμαλάκης

O Ηλίας Μαμαλάκης το έβαλε πείσμα και τα κατάφερε. Μάλιστα, σε συνέντευξή του αποκάλυψε και τον τρόπο που συνέβη αυτό με τόσο μεγάλη επιτυχία. Ο Ηλίας Μαμαλάκης κατάφερε να χάσει 12 κιλά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και αποκαλύπτει στο πρωινό πως τα κατάφερε! Ο σεφ είπε: «Είχα μια μεγάλη επιτυχία τέλη Φεβρουαρίου – Μαρτίου, έχασα 12 κιλά. Εφάρμοσα μία δίαιτα η οποία είναι λίγο μόδα αυτή τη στιγμή που λέγεται διαλειμματική νηστεία. Το έκανα συμπτωματικά, διότι με κάλεσαν στη Γερμανία να κάνω μια σειρά από σεμινάρια μαγειρικής και ήταν μία κλινική ευεξίας.»! Και τόνισε: «Οπότε μια και μπήκαμε μέσα στην κλινική, εφαρμόσαμε και το πρόγραμμά της. Έκανα ένα χειρουργείο το 2007, ήμουν 132 κιλά και έφτασα τα 78 μέσα σε 18 μήνες. Νομίζω ότι για έναν πραγματικά υπέρβαρο όπως ήμουν εγώ, είναι η μόνη λύση».

Αdele

Η Adele χώρισε και αποφάσισε να τα αλλάξει όλα! Άρχισε την γυμναστική, διατροφή και έγινε ένας άλλος άνθρωπος. Παρακολουθώ­ντας το βρετανικό καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Hyde Park στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο, η τραγουδίστρια εμφα­νίστηκε φανερά πιο αδύνατη σε σχέση με το παρελθόν. Όντως, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως γυμνάζεται εντατικά με προσωπικό γυμναστή τους τελευταίους μήνες, ενώ παρακολουθεί επίσης και μαθήματα pilates.

Jessica Simpson

Η διάσημη τραγουδίστρια, την οποία θα σου αποκαλύψουμε παρακάτω, κατάφερε μέσα σε έξι μήνες να χάσει τα 45 κιλά που πήρε στην τρίτη της εγκυμοσύνη. Το θαύμα έγινε με τη βοήθεια του συνεργάτη της και διατροφολόγου Χάρλεϊ Πάστερνακ. Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας;

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο People, υιοθέτησε μια σωστή διατροφή και όχι στην επίμονη άσκηση στο γυμναστήριο. Έπρεπε καθημερινά να περπατάει, να απέχει από το κινητό της για μια ώρα, να κοιμάται καλά, να τρώει υγιεινά και να ασκείται. Όσο για τα γεύματα; Κάθε μέρα είχε τρία κυρίως γεύματα και δύο σνακ με πρωτεϊνες με λαχανικά, καλά λιπαρά και φυτικές ίνες.

Παύλος Χαϊκάλης

Άλλος άνθρωπος είναι πια ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την απώλεια βάρους. Ανανεωμένος, με εμφανή τη διαφορά στην εικόνα του λόγω της απώλειας σωματικού βάρους είναι πλέον ο δημοφιλής ηθοποιός. Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν να τον είχαμε συνηθίσει κάπως μπουλούκο, ωστόσο αυτό άλλαξε, καθώς εκείνος έκανε δίαιτα θέλοντας να απαλλαχθεί από τα περιιτά κιλά. Πλέον, λοιπόν είναι ένας καινούργιος εμφανισιακά Παύλος Χαϊκάλης και μίλησε για τη δίαιτα που έκανε, μια δίαιτα με την οποία κατόρθωσε να χάσει 23 ολόκληρα κιλά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ