H Βάσω Λασκαράκη μπαίνει στην… κουζίνα (Photos)


Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ταξίδεψαν στη Βαρσοβία και στην Κρακοβία, συνδυάζοντας την αναψυχή με τη γαστρονομική εξερεύνηση, ενόψει του νέου κοινού επαγγελματικού βήματος τους.

Σε δύο από τις πιο όμορφες πόλεις της Πολωνίας την Κρακοβία και τη Βαρσοβία, βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος, έχοντας πολλά να συνδυάσουν πέρα από ένα ρομαντικό ταξίδι λίγων ημερών.

Η ηθοποιός που έχει ήδη μυηθεί στον μαγικό κόσμο της μαγειρικής λόγω του σεφ συντρόφου της αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και σε άλλους τομείς εκτός από την υποκριτική. Η Βάσω έχει μπει για τα καλά στην κουζίνα, μια ενασχόληση που αποφάσισε από κοινού με τον Λευτέρη να εξελίξει και επαγγελματικά. Η συνεργασία τους θα αφορά τις γεύσεις και τα ταξίδια.

Οι δυο τους ταξιδεύουν ήδη πολύ, αλλά θα εντείνουν τις εξορμήσεις τους προκειμένου να υλοποιήσουν τα νέα επαγγελματικά σχέδια τους.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο θα αφήσει αυτό που ήδη κάνει επαγγελματικά, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη μαγειρική δημιουργώντας βίντεο τα οποία θα τροφοδοτούν , δικό τους κανάλι στο διαδίκτυο.

Στην Πολωνία επισκέφθηκαν το πιο φημισμένα αξιοθέατα και φυσικά γεύτηκαν πολλές παραδοσιακές και ιδιαίτερες συνταγές.

Αφού έκαναν τα ψώνια τους στη χριστουγεννιάτικη πολωνική αγορά, δοκίμασαν κρέπες μπίρες ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί, σε συνδυασμό με παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος για το κρέας.

Μετά από κάθε τέτοια απόδραση, η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει τα γυρίσματα για τη σειρά του Αlpha «Ερωτας μετά», ενώ η βασική της προτεραιότητα παραμένει η κόρη της, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Φροντίζει να περνά αρκετό δημιουργικό χρόνο με τη μικρή Εύα, ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε φέτος να μην κάνει θέατρο.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος διατηρεί τις συνεργασίες του ως επικεφαλής σεφ σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, κρατώντας επίσης τις ισορροπίες μετά δικά του παιδιά.

Πηγή: Real


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ