Αυτοί ήταν οι πιο λαμπεροί γάμοι του Hollywood τη χρονιά που φεύγει! (photos)


Η χρονιά που φεύγει έφερε μονόπετρα, προτάσεις γάμων αλλά και υπέροχα νυφικά και μοναδικές στιγμές ευτυχίας για ερωτευμένα ζευγάρια που 

Ας δούμε έναν προς έναν τους πιο λαμπερούς γάμους των διάσημων προσωπικοτήτων της Μέκκας του κινηματογράφου.

Justin Bieber – Hailey Baldwin

Ένα μόλις χρόνο μετά το μυστικό πολιτικό γάμο του διάσημου ζευγαριού, οι δυο τους πραγματοποίησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μια ρομαντική θρησκευτική τελετή παρουσία της οικογένειάς τους και λίγων καλών φίλων.

Οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά το γάμο, όμως δεν ήταν αυτές που περιμέναμε καθώς η επίσημη φωτογραφία δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες μετά στον προσωπικό λογαριασμό του ζευγαριού.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες τους από την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους…

Jennifer Lawrence – Cooke Maroney

Η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο σε μια έπαυλη στο Rhode Island παρουσία 150 καλεσμένων.

Η 29χρονη Οσκαρική ηθοποιός και ο 34χρονος σύντροφός της είχαν φροντίσει τα πάντα ώστε να ζήσουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους όπως ακριβώς είχαν σκεφτεί. Εκείνη φορούσε νυφικό Dior και έλαμπε μέσα σε αυτό. Ανάμεσα στους καλεσμένους τους ήταν διάσημοι σταρ όπως οι Kris Jenner, Emma Stone, Nicole Richie, Joel Madden, Cameron Diaz, Sienna Miller και πολλοί ακόμα.

DJ Tiësto – Annika Backes

Ο διάσημος DJ Tiësto παντρεύτηκε σε έρημο την εκλεκτή της καρδιάς του Annika Backes.

Ο 50χρονος Tijs Michiel Verwest όπως είναι ολόκληρο το όνομά του και η 23χρονη καλλονή παντρεύτηκαν σε ένα resort στη Γιούτα παρουσία 80 στενών συγγενών και φίλων.

«Η αγάπη της ζωής μου, 21/9/2019» έγραψε στο Instagram ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ομορφότερη ημέρα της κοινής τους ζωής. Δείτε τις στην παρακάτω gallery:

Dwayne Johnson – Lauren Hashian

O «Βράχος» ανήκει επισήμως στο κλαμπ των παντρεμένων!

Ο 47χρονος σταρ, παντρεύτηκε την μουσική παραγωγό και τραγουδίστρια Lauren Hashian, 36, σε μία απίθανη τελετή στη Χαβάη.

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ντυθεί κατάλληλα για να ταιριάζει στο όλο κλίμα και την αισθητική του εξωτικού νησιού και έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Heidi Klum – Tom Kaulitz

Τον Φεβρουάριο του 2019 παντρεύτηκαν και τον περασμένο Ιούλιο το γιόρτασαν στο Κάπρι της Ιταλίας. Εκείνη είναι 47 χρονών και εκείνος μόλις 29 αλλά δεν δείχνουν να στέκονται στη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Jude Law – Phillipa Coan

Ο Jude Law παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την εκλεκτή της καρδιάς του στο Λονδίνο στις 30 Απριλίου.

Η εφημερίδα “The Sun” εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες και είδε τον γαμπρό με το αγαπημένο του καπέλο, ενώ η νύφη επέλεξε ένα ζαχαρί φόρεμα και ένα εντυπωσιακό καπέλο, μιας και ο ηθοποιός τα λατρεύει και στα χέρια της κρατούσε μία απλή πολύχρωμη ανθοδέσμη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ