Χολίδης: «Το 2020 θέλω να φέρει την ηρεμία στη ζωή μου. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από μια κατάσταση»


Για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχει χάσει την ηρεμία του μίλησε ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανέφερε πως πρόκειται για μια δικαστική διαμάχη που τον έχει πληγώσει πολύ και εύχεται να τελειώσει το νέο χρόνο.

-Το 2020 θέλεις να φέρει ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σου;

«Το 2020 θέλω να φέρει την ηρεμία στη ζωή μου, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω ηρεμία, όπως και τα τελευταία 2,5 χρόνια. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από μια κατάσταση που μου συμβαίνει, κάτι που «τρέχει» ακόμα. Ευτυχώς, δεν είναι ζήτημα υγείας, αλλά αυτή η στεναχώρια μου έχει προκαλέσει και πρόβλημα στην υγεία μου».

– Τι σου συμβαίνει;

«Αφορά στα επαγγελματικά μου, πρόκειται για μια δικαστική διαμάχη που έχω και περιμένω να τελειώσει μήπως ησυχάσω. Μου λείπει η ησυχία. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπλεχτώ με τέτοια πράγματα. Είμαι οργανωτικός σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αλλά, δυστυχώς, ασχολήθηκα με πράγματα που δεν γνώριζα και απλά εμπιστεύθηκα. Αυτό το λάθος με ακολουθεί τα τελευταία 3 χρόνια».

– Τις άγιες ημέρες θα εργάζεσαι;

«Ναι, θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, εκεί θα μείνουμε. Σε αυτό το επάγγελμα είμαστε μέσα στα μαγαζιά, δουλεύουμε και ουσιαστικά δεν κάνουμε γιορτές, αλλά προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε όσο γίνεται όλοι μαζί, ώστε να νιώθουμε ότι είμαστε οικογένεια», είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ