Κώστας Τσουρός: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά κι ο χαρακτήρας της Ν. Γερμανού


Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την παλαιότερη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για την τωρινή με τη Ναταλία Γερμανού. 

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην παρέα του «Πρωινού» για δύο σεζόν και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Τώρα, όμως, έχει θέση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Ναταλία Γερμανού.

Με τη Φαίη Σκορδά έχετε καλές σχέσεις σήμερα; Γιατί έφυγες από εκεί;

Δεν είχε συμβεί κάτι. Απλά εγώ αποφάσισα ότι τρί­τη χρονιά δεν θα είχα να προσφέρω κάτι σε αυτά την εκπομπή, ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Το είχα συζητήσει με τη Φαίη… οι σχέσεις μας είναι καλες. Εντάξει, δεν είναι όπως ήτανε με την έννοια ότι τότε ήμασταν κάθε μέρα μαζί, είμαστε και σε άλλα κανά­λια ούτως ή άλλως.

Θύμωσε όταν έφυγες;

Δεν ξέρω… ρωτήστε την ίδια!

Είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σού; Πώς περνάς στη σημερινή εκπομπή;

«Καλύτερα δε γίνεται βασικά»! Ο τίτλος της εκπομ­πής είναι και η πραγματικότητα, περνάμε ωραία και· δεν το λέω επειδή είμαι στην εκπομπή, είμαστε δε­μένοι με τα παιδιά και με τη συντακτική ομάδα και με την αρχισυντάκτρια μας. Έχουμε βρει τα πατήμα­τα μας και βγάζουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα και νο­μίζω ότι και από τα σχόλια που παίρνουμε από τον κόσμο αυτό ισχύει.

Τι άνθρωπος είναι η Ναταλία Γερμανού, τώρα που την έχεις γνωρίσει, πώς θα την περιέγραφες;

Με τη Ναταλία κάναμε παρέα πριν ούτως ή άλλως, μέσω του Θέμη Γεωργαντά. Αυτό που με έχει εκ­πλήξει στη Ναταλία είναι ότι μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα στον αέρα. Είναι τόσο εύστροφη, τόσο έμ­πειρη σε αυτό που κάνει, που οτιδήποτε και να τύχει ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Είναι ετοιμόλογη, είναι «η βασίλισσα της πάσας» όπως λέμε εμείς, τα συνδέ­ει τα θέματα εκεί που δεν το περιμένεις. Ως άνθρωπος είναι πολύ καλή συνεργάτης και πολύ καλή φί­λη. Αν μπορώ να την πω φίλη, είμαστε στη δεύτερη χρονιά, έχουμε αναπτύξει μια σχέση πολύ πιο κοντι­νή, εγώ την αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Εντάξει, το «φίλος» δεν το χρησιμοποιώ και εγώ πολύ εύκολα αλλά με τη Ναταλία είμαστε εν δυνάμει φίλοι νομίζω.

Κώστας Τσουρός

Τηλεοπτικά η Ναταλία Γερμανού φαίνεται «γαλήνια» μοιάζει να μη θυμώνει… Ισχύει
αυτό; Έχετε συγκρουστεί ποτέ;

Εντάξει, κοίταξε να δεις, δεν είναι ότι θυμώνει εύκο­λα, αλλά δεν είναι και ζεν!

Τι θα την κάνει να θυμώσει;

Οτιδήποτε θα έκανε όλους μας να θυμώσουμε αν­θρώπινα. Συγκρούσεις σε μια εκπομπή υπάρχουν ούτως ή άλλως. Η καθημερινότητα φέρνει συγκρούσεις ακόμα και όταν είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι η Ναταλία δεν θυ­μώνει πολύ εύκολα αλλά έχει τύχει, ναι. Αλλά είναι ξέρεις, εκείνα που γίνονται εκείνη τη στιγμή και με­τά ξεχνιούνται. Δεν είναι από τις παρουσιάστριες που είναι στην τσίτα όλη την ώρα, που φωνάζουν… Εκτιμά πολύ τους συνεργάτες της και ποντάρει σε αυτούς. Ξέρει πολύ καλά ότι είναι ομαδική δουλειά και το προωθεί αυτό. Δεν έχει βεντετισμούς και συμπεριφορές που ενδεχομένως έχουν άλλοι στην τηλε­όραση.

Πηγή: Grande


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ