Βανέσα Αδαμοπούλου: Απάντησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι


Η Βανέσα Αδαμοπούλου κι ο Ιωάννης Παπαζήσης έχουν ήδη έναν γιο.

Η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, διασκευή του τραγουδιού «Ένα χειμωνιάτικο πρωί», παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον σύζυγό της ως μπαμπά, αλλά και για την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού.

Για τον 4χρονο Ιάσονα, είπε: «Εχει πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Γενικά, μας κάνει να γελάμε, έχει ευχέρεια σε αυ­τό. Εχω αρκετή βοήθεια, βέβαια, από τον μπα­μπά του και από τους δικούς μας ανθρώπους, ωστόσο, όπως όλες οι μαμάδες πρέπει να έχεις τεράστια αποθέματα για να μεγαλώσεις ένα παιδί».

Όσον αφορά στον Ιωάννη Παπαζήση και τον ρόλο του ως πατέρα, η ίδια είπε: «Ο Γιάννης είναι πολύ καλός μπαμπάς», ενώ η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού δεν είναι κάτι που αποκλείει ολοκληρωτικά.

«Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύ­τερο. Αν έρθει, όμως πλέον δεν λέω “όχι”. Σε ό,τι έλεγα “όχι” στη ζωή μου, τελικά έχει συμ­βεί! Γενικώς, ήμουν πιο απόλυτη. Συμβαίνει αυτό όταν είσαι πιο μικρός. Ρίχνεις, όμως νε­ρό στο κρασί σου και βλέπεις ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρα ή μαύρα – υπάρχει και το γκρι. Οταν δεν ξέρεις πολλά, νομίζεις ότι ξέρεις. Οταν ξέρεις πολλά, λες ότι δεν έχω μάθει ακόμη τίποτα», ανέφερε στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ