Υρώ Λούπη: Τι θέλει να της φέρει το 2020;


Στην Υρώ Λούπη δεν αρέσει να κάνει μεγαλόπνοα σχέδια και όνειρα για το μέλλον. 

Θέλει να χαίρεται την κάθε στιγμή και να την απολαμβάνει. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της, αλλά πάντα ήταν πρωταγωνίστρια της ζωής της.

Τι όνειρα έχει για το νέο χρόνο; Τι επιθυμεί να της φέρει το 2020;

-Πώς επιλέγεις τις δουλειές που κάνεις;

«Μου αρέσει να κάνω ουσιαστικά πράγματα. Στη ζωή μου δεν βάζω στόχους, δεν λέω: «θα κάνω αυτό ή το άλλο, το ονειρεύομαι και προσπαθώ να το κάνω με κάποιον τρόπο», δεν υπερασπίζομαι αυτή τη φιλοσοφία. Αφήνομαι στη ροή των πραγμάτων και ανάλογα με το πού με βρίσκει η κάθε πρόταση, αποφασίζω και τι θέλω να κάνω. Είμαι υπέρ του θεάτρου, με την έννοια του να δουλεύει πολύ, να μην κοροϊδεύει το θεατή, να δίνει τον καλύτερο σου εαυτό. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν είδη που είναι λιγότερο ουσιαστικά από άλλα. Η κωμωδία είναι ένα πολύ σοβαρό είδος που θέλει πολλή μελέτη και προσπάθεια. Από εκεί και πέρα είναι πού σε πάει η ζωή, σε ποια φάση ζωής είσαι και πού σε βρίσκει ο κάθε ρόλος. Νομίζω ότι κατά μια έννοια συναντιέσαι με το ρόλο, μερικές φορές τα πράγματα γίνονται καρμικά».

– Για να συναντηθείς με το ρόλο πρέπει να υπάρχει ταύτιση;

«Καθόλου, δεν είμαι υπέρ της ταύτισης, όταν παίζω ένα ρόλο, μιλάω για εκείνον στο τρίτο ενικό πρόσωπο, δεν τον κάνω κτήμα μου, δεν ζω μέσα από αυτόν. Σίγουρα παίρνει κομμάτια μου, για να πραγματωθεί, για να ζήσει πάνω στη σκηνή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με το ρόλο. Κοιμάμαι με την προσπάθεια μου να προσεγγίζω ένα ρόλο, αλλά δεν γίνομαι σε καμία περίπτωση ο ρόλος. Έχω παίξει τόσο πολλούς ρόλους, που θα κατέληγα στο τρελά-δικό αν συνέβαινε αυτό. Η δουλειά μας είναι επιστημονική εν μέρει, είμαστε σαν τους χειρουργούς, προσπαθούμε να ταυτοποιήσουμε το ρόλο, να φτιάξουμε τ” αντικρίσματα μας μέσα μας και να τον κάνουμε να ζήσει επάνω στη σκηνή».

-Το ότι δεν βάζεις στόχους σημαίνει ότι δεν κάνεις και όνειρα;

«Έχω επιθυμίες, τις περισσότερες από τις οποίες αφήνω ανικανοποίητες, γιατί μου αρέσει να έχω κάτι και να λέω ότι θα το κάνω κάποια στιγμή».

-Πώς είναι μια ζωή χωρίς στόχους και όνειρα;

«Είναι πολύ συναρπαστική, ζω την κάθε στιγμή, ξέρω ποια είμαι και τι πρεσβεύω, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είμαι σαν το νερό, μπαίνω σε δρόμους, δεν έχω παγιώσει πράγματα μέσα μου, είμαι ευμετάβλητη και ευπροσάρμοστη. Η ροή των πραγμάτων που με πάει δεν με έχει βγάλει ποτέ κάπου κακά. Λειτουργεί το ένστικτο. Οραματίζομαι να κάνω μια δουλειά, αλλά δεν θα το παλέψω με νύχια και με δόντια. Αν είναι να έρθει, θα έρθει, θα δημιουργήσω κάποιες προϋποθέσει, αλλά δεν θα φάω τη ζωή μου για ένα πράγμα. Είμαι πολυσχιδής και πολυπράγμων. Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου, που το καθένα έχει τη δική του βαρύτητα».

-Το 2020 τι θέλεις να σου φέρει;

«Δεν βάζω στόχους, δεν κάνω μεγαλόπνοα όνειρα, θέλω να έχω την υγεία μου, όπως και οι δικοί μου άνθρωποι, επίσης την ηρεμία μου. Είμαι υπερκαταναλωτικό ον, αν με αφήσεις ελεύθερη. Όμως, μπορώ να αρκεστώ και σε λίγα, οπότε δεν θέλω να λέω για υλικά πράγματα, είναι ωραία, αλλά αν δεν έχεις την υγεία σου, τι να τα κάνεις όλα τα άλλα;», είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ