Τηλεθέαση: Αυτές ήταν οι δύσκολες τηλεοπτικές μάχες της σεζόν


Τηλεθέαση: Η φετινή τηλεοπτική χρονιά τα είχε όλα! Οι «Άγριες Μέλισσες» τσιμπούσαν το «GΝΤΜ» αλλά εκείνο παρέμενε δυνατό και φίλοι γίνονται τηλεοπτικοί αντίπαλοι. 

Ο ανταγωνισμός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν χτυπά… κόκκινο, τα κανάλια έχουν εντάξει στον προγραμματισμό τους, τα δυνατότερα τους χαρτιά και με σωστές κινήσεις προσπαθούν να κερδίσουν μία καλή θέση στα ραβασάκια της Nielsen.

Νικητής σε κάθε ζώνη πολλές φορές δεν είναι καν ένας, καθώς το κοινό φέτος μοιράζεται ανάλογα με την ηλικία του χαρίζοντας υψηλά ποσοστά ακόμη και σε δύο φορμάτ.

«Greece’s Next Top Model» vs «Άγριες Μέλισσες»

Είναι ίσως η μεγαλύτερη μάχη της χρονιάς. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για δύο εβδομάδες και Πέμπτη, δύο τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα διασταύρωναν τα ξίφη τους για περισσότερο από μία ώρα (22.45-24.00). Σε αυτή την περίπτωση καθαρός νικητής στο σύνολο είναι η σειρά εποχής του ΑΝΤΙ, ενώ στο δυναμικό κοινό το ριάλιτι μόδας σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Και τα δυο είναι μεγάλες παραγωγές, με φανατικούς θαυμαστές και καταφέρνουν να παρασύρουν τους αντιπάλους, να τους περιορίζουν σε χαμηλά ποσοστά και να αποδεικνύουν ότι όχι μόνο ήρθαν για να μείνουν… αλλά και για να σχολιαστούν. Πάντως, από τη 19 Δεκεμβρίου, οι «Αγριες Μέλισσες» δεν τσιμπούν το «GΝΤΜ», αφού ολοκληρώθηκε το ριάλιτι μοντέλων. Πλέον,όπως αναφέρει το tv kous kous, είναι έτοιμες να ρίξουν το κεντρί τους στο φαινόμενο Master Chef που καταφτάνει.

«Voice» vs «Κόκκινο Ποτάμι»

Όταν το «Voice» του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ θεωρούσαν ότι ο ανταγωνισμός θα είναι εύκολος καθώς στην prime time της Παρασκευής και της Κυριακής δεν παίζουν οι «Αγριες Μέλισσες». Ομως, δεν είχαν υπολογίσει έναν αντίπαλο-ήρεμη δύναμη που ακούει στο όνομα «Κόκκινο Ποτάμι». Η σειρά του ΟΡΕΝ ζόριζε το μουσικό σόου του Φαλήρου, κάθε βράδυ Κυριακής, τις ώρες που βρισκόντουσαν «απέναντι» με την τηλεθέαση να μοιράζεται και τους δύο αντιπάλους να δίνουν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση σε σύνολο και δυναμικό κοινό.

«Καλό μεσημεράκι» vs «Ρουκ Ζουκ»

Στη ζωή κολλητοί φίλοι, στην tv αντίπαλοι. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά διασταυρώνουν τα ξίφη τους, από τις 15.00 έως τις 16.00, οπότε ολοκληρώνεται το «Ρουκ Ζουκ», από το μετερίζι του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1, αντίστοιχα. Η τηλεθέαση τόσο για την ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου όσο και για το παιχνίδι του σταθμού του Αμαρουσίου είναι υψηλή, με τον Νίκο να παίρνει ένα γερό προβάδισμα με το «Καλό μεσημεράκι» του στο δυναμικό και τη Ζέτα να κερδίζει στο σύνολο. Το συμπέρασμα, βέβαια, είναι ότι και οι δύο έχουν βρει τη συνταγή της επιτυχίας και διανύουν από τις καλύτερες χρονιές τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ