ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου αιώνα


Σκληρή απάντηση έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα “Βήμα της Κυριακής”.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις συνιστώσες του. Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την πρόοδο της οικονομίας. Από την πάταξη της ανομίας. Από την προστασία των δικαιωμάτων των πολλών έναντι της αυθαιρεσίας των λίγων. Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου, δεν έχουν τίποτα να πουν για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Συνεχίζουμε, με λύσεις στα θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες”, αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης.

Click4more: Μητσοτάκης: “Ναι” σε προσφυγή στη Χάγη για τα ελληνοτουρκικά

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του χαρακτήριζε αλαζόνα και υποκριτή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Αλαζονικός και σνομπ για τους πολιτικούς του αντίπαλους, υπερφίαλος για την οικονομία, ιδεοληπτικός για την κρατική καταστολή, υποκριτής σε σχέση με τα φαινόμενα διαφθοράς που αναπτύσσονται στην κυβέρνηση του. Και, το χειρότερο, με πλήρη άγνοια κινδύνου για τα εθνικά μας θέματα.
Σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά συνεννόηση για την αντιμετώπιση των εθνικών απειλών, ο κ. Μητσοτάκης εξαπολύει επίθεση στους πολιτικούς του αντίπαλους. Εξαγγέλλει την κατάργηση του εκλογικού νόμου που απονέμει την ισοτιμία της ψήφου των πολιτών και ευνοεί τον σχηματισμό κυβερνήσεων στη βάση των προγραμματικών συγκλίσεων”.

“Και, την ίδια στιγμή, συνεχίζει τους χρησμούς και τα καλλιστεία υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, παρόλο που ο Προκοπης Παυλόπουλος είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Ελπίζουμε αυτή η αλαζονική συμπεριφορά να μην αποδειχτεί μοιραία για τη χώρα”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ