Αγνοείται 27χρονος στα Δερβενοχώρια που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια.

Θρίλερ για τον 27χρονο που ειδοποίησε τις Αρχές και έκτοτε αγνοείται. Βρέθηκε το αυτοκίνητό του, στα Δερβενοχώρια, αλλά όχι ο ίδιος…

Οι ώρες περνούν και η αγωνία στα Δερβενοχώρια κορυφώνεται. Η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 27χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου.

Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην περιοχή της Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια. Ο 27χρονος που τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική, είπε ότι έχει εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό του λόγω της χιονόπτωσης και ζήτησε βοήθεια.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ενώ λίγες ώρες αργότερα το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε. Οι στενοί συγγενείς του, λιώνουν από αγωνία.

Στο σημείο που ήταν δύσβατο, επιχείρησαν να ανέβουν ειδικά οχήματα, καθώς ο δρόμος είναι κλειστός. Τελικά, στο σημείο κατάφεραν να φτάσουν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι εντόπισαν το αυτοκίνητο, όχι όμως και τον 27χρονο.

Σήμερα στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες, που μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες…

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here