Χαλκίδα: Πατέρας 4 παιδιών ο υπάλληλος καθαριότητας που σκοτώθηκε πάνω στο απορριμματοφόρο.


Τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο και ο άτυχος πατέρας σκοτώθηκε ακαριαία. Τι αναφέρουν οι συνάδελφοί του, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα, με την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, περίπου στις 07.00 το πρωί. Θύμα του δυστυχήματος, ένας 48χρονος υπάλληλος καθαριότητας.

Πρόκειται για εργάτη καθαριότητας, συνοδό απορριμματοφόρου του Δήμου Χαλκιδέων που έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων στον κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης, όταν τουριστικό λεωφορείο χτύπησε την πίσω πλευρά απορριμματοφόρου και τον σκότωσε.

Στην ανακοίνωσή τους, οι συνάδελφοι του άτυχου 48χρονου αναφέρουν: “Ο συνάδελφος, σήμερα Τρίτη παραμονή πρωτοχρονιάς εργαζόταν για να είναι η πόλη καθαρή.

Στις 06.50 το πρωί και ενώ ήταν πάνω στο σκαλοπάτι στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, περιμένοντας την συνάδελφο που εργάζονταν μαζί του να φέρει τον κάδο για να τον αδειάσουν, ξαφνικά και για άγνωστο λόγο διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο χτύπησε με φόρα την πίσω αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ο 48 χρόνος μόνιμος συνάδελφος, πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Πρόκειται για ένα ακόμα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που έρχεται να προστεθεί στους δεκάδες νεκρούς συναδέλφους εργαζόμενους στους Δήμους όλης της χώρας στη διάρκεια της εργασίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του Δήμου Χαλκιδέων για τον άδικο θάνατο συναδέλφου.”

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ