Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Εύχομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το 2020.”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχήθηκε σε όλους του Έλληνες για το 2020 και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη νέα χρονιά, επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από μία διετία.

Το δικό του μήνυμα ενόψει του 2020 έστειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και ευχήθηκε… δύναμη σε όλους τους Έλληνες, αλλά και το πρωτάθλημα στους φίλους των Πειραιωτών.Η δήλωση του Βαγέλλη Μαρινάκη

«Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική χρονιά με αγάπη και υγεία. Με πίστη και δύναμη ο καθημερινός αγώνας όλων των Ελλήνων να στεφθεί με επιτυχία στο νέο έτος. Το 2020 να γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις πίκρες και τις κακές στιγμές.

Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας τις χρυσές σελίδες του βιβλίου του με ένδοξες επιτυχίες και πολλούς τίτλους. Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας.

Χρόνια πολλά, ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!»

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ