Ο Νίκος Κουρής παρολίγον να παίξει στις Άγριες Μέλισσες – Αποκάλυψε γιατί δεν είναι στο cast


Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η επιτυχία της χρονιάς, κι ο Νίκος Κουρής λίγο ήθελε να γίνει μέρος αυτής.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θα συμμετείχε στ σήριαλ του ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν συνέβη, ενώ ακόμη ανέφερε πως έχει βρει δυσκολίες επαγγελματικά.

Εχεις τρέξει μεγάλους «μαραθώνιους», έ­χεις κερδίσει «χρυσά» αλλά και πολλά βρα­βεία. Τα μούτρα σου τα έφαγες ποτέ;

Φυσικά και τα έχω φάει – και άσχημα! Εχω χτυπήσει, έχω πέσει σε λάσπες, σε χαντάκια, έχω χαθεί, έχω απελπι­στεί, έχω ταλαιπωρηθεί, όπως έχω ταλαιπωρήσει και τον ε­αυτό μου. Αλλά όλα αυτά έ­χουν και τη γοητεία τους. Πέ­φτεις και μαθαίνεις. Χτυπάς και δυναμώνεις. Σηκώνεσαι και προχωράς.

Νίκος Κουρής

Η τηλεόραση υπάρχει στα πλάνα σου, Νίκο;

Αν έρθει κάτι ξεχωριστό, κάτι που να με κεντρίζει, γιατί όχι; Βέβαια, το θέμα είναι να μπο­ρώ να βρω χρόνους για να κά­νω την όποια σειρά, αν έρθει η ιδανική πρόταση. Παραλίγο να κάνω φέ­τος έχω να σου πω! Συζήτησα πολύ θερμά για τις «Αγριες μέλισσες». Ηθελαν πολύ, ή­θελα κι εγώ πάρα πολύ, γιατί βρήκα τη δου­λειά ξεχωριστή, αλλά δεν κατάφερα να συν­δυάσω την καλοκαιρινή μου περιοδεία του «Δον Ζουάν» με τα γυρίσματα που συνέπιπταν. Το ψάξαμε, το προσπαθήσαμε, καλαίσθητ, έχει γερό σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μια προσεγμένη, καλαίσθητη σειρά, έχει γερό σενάριο και σκηνοθεσία, παίζουν θαυμάσιοι συνάδελφοι. Κάτι κινείται στην τηλεόραση επιτέλους και είναι εξαιρετικά παρήγορο αυτό, γιατί σειρές όπως οι «Αγριες μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι» θα ανοίξουν τον δρόμο και σε άλλες ποιοτικές δουλειές που έλειψαν α­πό το γυαλί.

Πηγή: Real


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ