Καμερούν: Σκληρές διαπραγματεύσεις με τους πειρατές. Τι λέει συγγενής του τραυματισμένου μηχανικού

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των πέντε Ελλήνων ναυτικών που έχουν πέσει θύματα απαγωγής από πειρατές στο Καμερούν.

Εδώ και λίγες ώρες σύμφωνα με το Open βρίσκονται σε εξέλιξη οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς των ναυτικών στο Καμερούν, ενώ συγγενής του τραυματισμένου μηχανικού μίλησε στο Open Tv για την επικοινωνία και τις δύσκολες ώρες της αναμονής μέχρι την επιστροφή του 35χρονου ναυτικού στην πατρίδα.

“Με τον Δημήτρη δεν έχω μιλήσει, επικοινωνεί η μητέρα και ο πατέρας του με μηνύματα. Προς το παρόν το παιδί είναι καλά, έχει τραυματιστεί στο πόδι. Εννοείται πως είναι τώρα στο νοσοκομείο, τώρα το πότε θα βγει και θα επιστρέψει δεν το γνωρίζω”, λέει η θεία του ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open πριν περάσουν 24 ώρες οι πειρατές που απήγαγαν τους Έλληνες ναυτικούς στο Καμερούν επικοινώνησαν και οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές.

Οι πειρατές είναι πολύ απαιτητικοί και ζητούν υπέρογκα ποσά, ενώ αυτή είναι και η τακτική τους και οι διαπραγματευτές θα πρέπει κάποια στιγμή να συμφωνήσουν με κάποιο ποσό μαζί τους.

Την υπόθεση χειρίζεται δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο και πρώτο μέλημα των διαπραγματευτών είναι να διασφαλίσουν πως οι ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here