8 λέξεις: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς (video)


Η σειρά «8 λέξεις» επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο.

Το ερωτικό-πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ θα προβληθεί στις 22.00 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και το συγκεκριμένο επεισόδιο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, πρόκειται να προβληθεί διπλό επεισόδιο!

Η Ηλιάνα χάνει εντελώς την ψυχραιμία της, καθώς η Αριάδνη φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης! Η Εύα με τον Σίμο περνάνε δραματικές στιγμές αφού η Ολυμπία δεν μπορεί ακόμα να αισθανθεί τα πόδια της!

Ο Οδυσσέας καλεί την αστυνομία και ξεκινάνε οι έρευνες για την εύρεση της Αριάδνης. Στο μεταξύ ενημερώνεται και ο Δημήτρης για την εξαφάνιση και νιώθει υπεύθυνος, καθώς ο Μιχαήλ τον είχε ορίσει προστάτη της. Η έρευνα διεξάγεται από ξηρά, θάλασσα και αέρα και όλη η Κέρκυρα βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση.

Η Σμαράγδα μαθαίνει από την Στέλλα ότι πλέον ο Έκτορας γνωρίζει την αλήθεια και καταστρώνει καινούριο σχέδιο. Ο Μιχαήλ πάει εσπευσμένα στην Κέρκυρα και μιλάει στην Ηλιάνα πιο σκληρά από ποτέ, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης τους. Λίγο αργότερα, ενώ ψάχνουν μαζί με τον Οδυσσέα στις ακτές τις Κέρκυρας, σε κάτι βράχια εντοπίζει το αρκουδάκι που της είχε κάνει δώρο.

Η αγωνία όλων για την Αριάδνη έχει χτυπήσει κόκκινο και όσο περνάνε οι ώρες, οι ελπίδες για να τη βρουν εξαντλούνται και κανένας πια δεν ελπίζει πραγματικά… όλοι κάνουν τα χειρότερα σενάρια…Ο Μιχαήλ με τον Οδυσσέα ψάχνουν με ένα σκάφος στη θάλασσα και το γεγονός ότι βρίσκουν στα βράχια το παιχνίδι που το παιδάκι κρατούσε μαζί του, δεν το θεωρούν και πολύ καλό σημάδι για την τύχη της μικρής Αριάδνης. Κι ενώ η Ηλιάνα βιώνει αυτόν τον μεγάλο πόνο, σχεδόν απομονωμένη, ο Οδυσσέας βρίσκεται δίπλα στον Μιχαήλ συνεχώς και τα δυο αδέρφια έρχονται πιο κοντά από ποτέ, ενωμένα σ΄ αυτή την τρομερά δύσκολη περίσταση.

Ο Μιχαήλ διαλυμένος ψυχολογικά, επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Ηλιάνα, την οποία θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Το δράμα που ζουν όλοι κορυφώνεται όταν από την αστυνομία ειδοποιούν τον Μιχαήλ πως βρέθηκε το πτώμα ενός κοριτσιού σε ερημική θαλάσσια τοποθεσία της Κέρκυρας….

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ