Τι αποκάλυψε ο Τσίπρας για την συνάντηση με τον Μητσοτάκη


Λακωνικός ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους αποκάλυψε πως ο πρωθυπουργός είναι «προβληματισμένος από τις εξελίξεις», πιθανότατα αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Παράλληλα σημείωσε ότι το κλίμα της συνάντησής τους ήταν «κανονικό» απαντώντας στην συνέχεια για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. «Έχουμε καταλήξει σε Πρόεδρο;», ρώτησαν δημοσιογράφοι και ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «ζυγίζει τις καταστάσεις». Τέλος, ερωτηθείς εάν έχει πιθανότητες επανεκλογής ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από τις «εσωκομματικές αντιδράσεις» στο κυβερνών κόμμα.

Το τετ-α-τετ των δύο πολιτικών ήταν χαλαρό, ενώ και οι δύο μίλησαν στον ενικό. Ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό «Πότε επέστρεψες; Τι πρόλαβες να κάνεις;» και στη συνέχεια του έδωσε συμβουλές πώς να ξεπεράσει το τζετ λαγκ.

«Ναί συνηθισμένα τα βουνά, το έχω κάνει αυτό το δρομολόγιο πολλές φορές δεν με πειράζει πια», είπε ο πρωθυπουργός.

«Πόσο μέρες μείνατε; ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας». «Δυο ημέρες στην Ουάσινγκτον..τα απολύτως απαραίτητα» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας έδωσε συμβουλές πώς να ξεπεράσει το τζετ λαγκ. «Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική»! είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό. Γενικά είναι καλή συνήθεια είπε ο πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ