ΣΟΚ στη Θάσο: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του – Η μητέρα γνώριζε και δεν έκανε τίποτα


Το κορίτσι αποκάλυψε στον πατέρα του όσα ζούσε.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα ζούσε για δυο χρόνια ένα ανήλικο κορίτσι στον Θεολόγο της Θάσου, καθώς έπεφτε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας του, η οποία ενώ γνώριζε δεν έκανε τίποτα!

Ο 50χρονος πατριός του κοριτσιού ασελγούσε πάνω του όταν εκείνο ήταν 12 και 13 ετών. Το άτυχο κορίτσι δεν άντεξε τα μαρτύρια και αποκάλυψε στον πατέρα του τις ημέρες των Χριστουγέννων, μέσα σε λυγμούς, τα όσα αποτρόπαια ζούσε.

Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, όπως αναφέρει το Kavalanews.gr, ο 50χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά την αστυνομία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ