Ραούλ Μπράβο: «Με πήρε τηλέφωνο ο Κοβάσεβιτς – Αυτή είναι η αλήθεια»


Τι απαντά ο Ισπανός στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έδωσε εντολή για την εκτέλεση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού

Ο Ραούλ Μπράβο κατηγορείται για στήσιμο αγώνων στην Ισπανία και το όνομά του ενεπλάκη και στην απόπειρα δολοφονίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα, γεγονός που διέψευσε κατηγορηματικά ο ίδιος ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό.

Για το θέμα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ρωτήθηκε ο Ραούλ Μπράβο στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ισπανική Marca, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας να κάνει λόγο για υπερβολικό σενάριο ακόμη και για το… Netflix.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραούλ Μπράβο:

Για την επίθεση στον Κοβάσεβιτς: «Πρόκειται για σενάρια που επηρεάζουν εμένα και την οικογένειά μου και μας πληγώνουν. Με πήρε τηλέφωνο ο Ντάρκο και με ρώτησε πως είμαι με όλα αυτά που γράφονται. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχει καμία βάση αυτό το ρεπορτάζ. Ακόμα και για το Netflix θα ήταν υπερβολικό ένα τέτοιο σενάριο σαν αυτό που έφτιαξαν εδώ. Το έβγαλε ένα ροζ έντυπο στη Σερβία: ότι εγώ έδωσα εντολή για την δολοφονία του Κοβάσεβιτς. Θέλουν να πουλήσουν και αυτό πούλησε».

Για τη σχέση του με τον Κοβάσεβιτς: «Είναι πάρα πολύ καλή. Ξαναλέω ότι είναι μια τρέλα, είναι σενάριο χωρίς καμία βάση».

Για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την επίθεση στον Σέρβο: «Δεν έχει κάποιο μπλέξιμο και δεν ξέρει για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο και η συμβουλή που του έδωσα είναι να μείνει ήρεμος».

Για το αν θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα: «Πολλοί μου είπαν να κινηθώ νομικά για να καθαρίσω το όνομά μου. Δεν χρειάζεται να το κάνω. Ο κόσμος που με γνωρίζει προσωπικά, γνωρίζει ποιος είμαι».

Για την υπόθεση με τα στημένα: «Ελπίζω ότι θα φανούν με αποδείξεις όλα αυτά για τα οποία δίνουμε μάχη».

Για την βία στην Ελλάδα: «Γνωρίζοντας τον Ντάρκο, όταν έμαθα για την επίθεση, σκέφτηκα ότι θα ήταν απόπειρα ληστείας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος ήθελε να τον βλάψει».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ