Είστε έτοιμοι για μια ταινία «Breaking Bad»;

(L-R) Mike (Jonathan Banks), Saul Goodman (Bob Odenkirk), Jesse Pinkman (Aaron Paul), Walter White (Bryan Cranston), Marie Schrader (Betsy Brandt), Hank Schrader (Dean Norris), Skyler White (Anna Gunn) and Walter White, Jr. (RJ Mitte) - Breaking Bad _Season 5 - Photo Credit: Frank Ockenfels/AMC

Ο δημιουργός της εμβληματικής πλέον τηλεοπτικής σειράς, Βινς Γκίλιγκαν, ετοιμάζεται με άκρα μυστικότητα να επεκτείνει το σύμπαν της σε μία ταινία.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του «Breaking Bad», που έπειτα από πέντε σεζόν καθιερώθηκε με άνεση ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρά όλων των εποχών.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, ο δημιουργός της δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Σύμφωνα με το Variety, ο Βινς Γκίλιγκαν ετοιμάζει μια νέα, μεγάλου μήκους ταινία, η οποία θα συνδέεται άμεσα με το σύμπαν της σειράς. Προς το παρόν, ωστόσο, καμία επιπλέον πληροφορία δεν έχει δημοσιευτεί σχετικά με το αν θα πρόκειται για πρίκουελ, αν θα προβληθεί στους κινηματογράφους ή στη μικρή οθόνη, ή για το αν ο Μπράιαν Κράνστον ή κάποιοι άλλοι από τους πρωταγωνιστές και τους χαρακτήρες του «Breaking Bad» θα επιστρέψουν.

Οι μόνες (ανεπιβεβαίωτες) λεπτομέρειες προέρχονται από το Albuquerque Journal, το οποίο δημοσίευσε μια σύνοψη, περιγράφοντας πως η ταινία «ακολουθεί την απόδραση ενός άνδρα που έχει πέσει θύμα απαγωγής και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Αναφέρει, επίσης, πως το φιλμ θα φέρει τον τίτλο «Greenbrier». Ωστόσο ούτε η παραπάνω υπόθεση ούτε ο τίτλος έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι στιγμής.

Σε μια οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα εκφράζαμε τη δυσπιστία μας για την ανάγκη μιας τέτοιας συνέχειας, όμως ο Γκίλιγκαν έχει ήδη παραδώσει μια σειρά spin-off του «Breaking Bad», το «Better Caul Saul», το οποίο έχει αποδείξει και με το παραπάνω τους λόγους της ύπαρξής του κι ότι κάθε άλλο παρά πρόκειται για μια αρπαχτή που εκμεταλλεύεται την επιτυχία του προκατόχου της.

Ο Γκίλιγκαν έχει γράψει το σενάριο και ενδέχεται να σκηνοθετήσει την ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού (όπου γυρίστηκε και η πρωτότυπη σειρά) στα μέσα Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ