Κοροναϊός: Τρόμος σε κρουαζερόπλοιο με 7.000 άτομα – Μπήκε σε καραντίνα στην μέση του πελάγους


Απίστευτη περιπέτεια!

Περίπου 6.000 επιβάτες και 1.000 μέλη πληρώματος σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά της Ιταλίας ζουν τον δικό τους εφιάλτη καθώς μπήκαν σε καραντίνα ενώ βρίσκονται στην θάλασσα!

Οι επιβάτες του Costa Smeralda δεν φαντάζονταν ποτέ πως το ταξίδι τους θα μετατρεπόταν σε ταινία τρόμου, εξαιτίας του κοροναϊού, που έχει σημάνει παγκόσμιο συναγερμό.

Στο πλοίο βρίσκεται ένα ζευγάρι Κινέζων, οι οποίοι αρρώστησαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα εντός πλοίου, ενώ το κρουαζιερόπλοιο δεν μπορεί να πάει σε κανένα λιμάνι!

Το ζευγάρι υποβλήθηκε σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν είναι φορείς του κοροναϊού και μέχρι τότε το πλοίο δεν θα αγκυροβολήσει στο λιμάνι Civitavecchia, βορειοδυτικά της Ρώμης.

Το ζευγάρι των Κινέζων έφτασε στην Ιταλία από το Μιλάνο το περασμένο Σάββατο και ταξίδεψε στην συνέχεια στη Σαβόνα, ώστε να επιβιβαστεί στο Costa Smeralda την ίδια μέρα.

Μέχρι στιγμής το πλοίο έχει ταξιδέψει σε Μαγιόρκα, Βαρκελώνη και Μασαλία, πριν επιστρέψει στην Ιταλία.

Οι Αρχές έχουν εκκενώσει το λιμάνι της Civitavecchia και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Κινέζων, ενώ όλοι οι επιβάτες θα περάσουν από έλεγχο, πριν το πλοίο συνεχίζει για την Σαβόνα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ