Τα 4 πιο δοτικά ζώδια στο κρεβάτι


Ξέρουν να μοιράζονται και ξέρουν ακόμα καλύτερα πώς να προσφέρουν απόλαυση στον/στην σύντροφο. Ξέρεις ότι στο κρεβάτι μαζί τους δεν θα δώσεις μόνο, αλλά και θα πάρεις…

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια;

1. ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στην ζωή του γενικότερα, ωστόσο στο κρεβάτι μπορεί να γίνει «καλός Σαμαρείτης» και να δίνει αγάπη, στοργή, τρυφερότητα και… ικανοποίηση. Θέλει όσο τίποτα να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος και σε αυτόν τον τομέα και έτσι θα κάνει τα πάντα για να τον αποθεώνει μετά την πράξη το έτερον ήμισυ του.

2. ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης, της μοιρασιάς και του αλτρουισμού. Το έχει στο αίμα του να δίνει και το κάνει με χαρά, κυρίως για να ικανοποιήσει και την δική του ανάγκη να ξέρει ότι προσφέρει. Ο Ζυγός στο κρεβάτι δίνει πολλά στον/στην σύντροφό του και είναι ανοιχτός στο να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Μαζί του θα περάσεις καλά!

3. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος έχει μεγάλη περιέργεια στο κρεβάτι και είναι ιδιαίτερα δημιουργικός. Αν καταλήξεις να κάνεις σεξ με έναν Παρθένο θα ζήσεις μια φανταστική εμπειρία. Έχουν μια kinky πλευρά που τους ωθεί να κάνουν τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς. Οι Παρθένοι ερεθίζονται από τις αντιδράσεις των συντρόφων τους στο κρεβάτι.

4. ΙΧΘΥΕΣ

Τελευταίοι, αλλά όχι καταϊδρωμένοι, οι Ιχθύες. Το ζώδιο με την μεγαλύτερη φαντασία και δημιουργικότητα. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μεταφέρουν τα χαρακτηριστικά τους αυτά και στο κρεβάτι τους. Τους αρέσει το role play και θέλουν να υποτάσσονται στις φαντασιώσεις του/της συντρόφου τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ