Χαρίτσης: Η ΝΔ δεν είναι ικανή να εφαρμόσει ούτε έτοιμες πολιτικές

Την απορία αν «η μοναδική απάντηση της ΝΔ στην περίπτωση λιποθυμίας μιας μαθήτριας από ασιτία είναι πως φοιτούσε σε Γυμνάσιο και όχι σε Δημοτικό;», εξέφρασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Οι τρεις «αλήθειες» του κυβερνητικού εκπροσώπου μας δημιουργούν ισάριθμες απορίες», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«1η απορία: Η μοναδική απάντηση της Ν.Δ. στην περίπτωση λιποθυμίας μιας μαθήτριας από ασιτία είναι πως φοιτούσε σε Γυμνάσιο και όχι σε Δημοτικό;

2η απορία: Υπάρχει κάποιος άριστος στην κυβέρνηση που να έχει την ικανότητα να συγκρίνει στοιχεία; Αν όχι, τότε να βοηθήσουμε. Πέρυσι (σχολικό έτος 2018 – 2019), στις αρχές Φεβρουαρίου προσφέρονταν ημερησίως 115.267 σχολικά γεύματα. Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση ανακοίνωσε, προσφέρονται 111.066 γεύματα ημερησίως, ενώ ο σχεδιασμός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να προσφέρονται 185.000. Αλλά η ΝΔ ούτε έτοιμες πολιτικές δεν είναι ικανή να εφαρμόσει.

3η απορία: Πώς είναι δυνατόν όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως οι ζωές μικρών παιδιών, να απαντάτε με επιχειρηματολογία που αντλήσατε από απογευματινή εφημερίδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως το μόνο σας άγχος είναι να κάνετε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Στέλιος Πέτσας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας», κάνοντας μάλιστα λόγο για «πολιτική του μαγκαλιού» από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here