Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας λόγω διαμαρτυρίας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μαρτίνου λόγω διαμαρτυρίας επί του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ

Στις 13:00 θα κλείσει η Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου απο εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Αταλάντης και τα οχήματα θα οδηγούνται στην παλαιά Εθνική Λιβαδειάς-Λαμίας.

Στο ρεύμα της ανόδου η εκτροπή θα γίνεται στο κάστρο Βοιωτίας κι από εκεί τα οχήματα θα οδηγούνται μέσω Ορχομενού στην Αταλάντη.

Μιλάμε για καθυστέρηση τουλάχιστον 45 λεπτών, καθώς «κόβεται» η Εθνική σε ένα απο τα πιο κομβικά σημεία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Νέας Οδού

Η Νέα Οδός, ενημερώνει πως σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των εργαζομένων της βιομηχανίας ΛΑΡΚΟ επί του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου.

Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και των διαδηλωτών, με εντολή της τροχαίας από τις 12:30 και μέχρι το πέρας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, θα ισχύσει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω τη Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) στο τμήμα από τον Α/Κ Κάστρου έως τον Α/Κ Αταλάντης.

Κατά τη διάρκεια της εκτροπής, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Κάστρου και μέσω της Π.Ε.Ο. Ορχομενού – Λιβαδειάς – Αταλάντης, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω της Π.Ε.Ο. Αταλάντης – Λιβαδειάς – Ορχομενού, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Κάστρου, από όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς θα παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), ενώ στη διάθεση κάθε οδηγού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ που διαχειρίζεται η Νέα Οδός, βρίσκεται και η αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 22950-26900.

Τέλος, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει αντίστοιχη αναπροσαρμογή των διοδίων τελών στους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς που επηρεάζονται από τις εκτροπές κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω σημείο, καθώς και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ