Χρηστίδης: Κόμμα απομίμηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για κόμμα απομίμηση που ενώ λέει ότι θέλει να χτυπήσει τη δεξιά ετοιμάζεται να υποδεχθεί «δεξιά τάση».

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να βάζει πίσω από την πλάτη του πράσινο φόντο και επιχειρεί να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ούτε μπορεί να τον κάνει. Επίσης, ότι επιλέγει να μετεγγράψει μια σειρά στελεχών μόνο και μόνο για να τους κάνει υπουργούς, για να τους πάρει με το μέρος του, δείχνει αξιακά και πολιτικά τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

»Παράλληλα, το γεγονός ότι χτυπά την δεξιά και από κάτω χειροκροτούν ο κ. Παπαχρηστόπουλος, η κα. Κουντουρά, ο κ..Κόκκαλης και πολλοί ακόμα και ετοιμάζεται να κάνει και δεξιά τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείο. Τέλος, το γεγονός ότι κοπιάρει ότι συνθήματα έχει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο δίμηνο, όπως η ¨αντεπίθεση¨, που είναι κεντρικό σύνθημα σε όλες τις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνει το έλλειμμα θέσεων και απόψεων», κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here