Κοροναϊός–Δήμαρχος Πύργου: Οικονομική καταστροφή στην Ηλεία – Δυστυχώς κάποιοι «σπάνε» την καραντίνα

Την κατάσταση με την πορεία εξάπλωσης του κοροναϊού στον Πύργο Ηλείας, περιέγραψε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα από την εισαγγελία Πύργου διετάχθη κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες ότι πολίτες που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω του κοροναϊού κυκλοφορούν στην αγορά και στα καφενεία.

Οι καταγγελίες, όπως επιβεβαίωσε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Πύργου, αφορούν συγγενείς και πρόσωπα που σχετίζονται με ασθενείς που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους και κυκλοφορούν αμέριμνοι παρά το γεγονός ότι τους έχει δοθεί οδηγία να παραμένουν σε κατ΄ οίκον περιορισμό και να αποφεύγουν τις επαφές με τρίτα πρόσωπα.

Όπως είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, στο δημαρχείο της πόλης υπάρχει λίστα από τις καταγγελίες, την οποία θα πρέπει να επιβλέψει αρμόδιος λειτουργός της Δημόσιας Υγείας.

«Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από την κοινωνική ζωή. Τα σχολεία έχουν κλείσει, οι μισές υπηρεσίες υπολειτουργούν» αναφέρει στο Newsbomb.gr ο κ. Αντωνόπουλος.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε επίσης ότι «υπάρχει μία απορρύθμιση της οικονομικής ζωή στον Πύργο» και εκτιμά ότι θα υπάρχει και πρόβλημα με το απόπλοου των κρουαζιερόπλοιων, κυρίως αυτών που έρχονται από την Ιταλία.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο κ. στο Newsbomb.gr:

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here