Κορονοϊός: Συγκλονιστικές στιγμές! Η Ελλάδα υποκλίθηκε και χειροκρότησε γιατρούς και νοσηλευτές

Κορονοϊός: Πολίτες από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε από τα social media και είπαν με τον τρόπο τους το «ευχαριστώ» σε γιατρούς νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνουν τη μάχη για να σταθεί η κοινωνία μας όρθια, απέναντι στον «αόρατο εχθρό».

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είπαν σε γιατρούς και νοσηλευτές, που τόσες ημέρες τώρα ξεπερνούν τον εαυτό τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον φονικό ιό, χιλιάδες πολίτες.

Ακριβώς στις 21:00 το βράδυ, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και με ένα δυνατό χειροκρότημα έστειλαν μήνυμα στήριξης, σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των ασθενών.

Δείτε εικόνες από κάθε γειτονιά της Ελλάδας στα βίντεο που ακολουθούν:

Νέος Κόσμος

Νέα Σμύρνη

Ιλίσια:

Μελίσσια:

Θεσσαλονίκη:


Μαρούσι:

Πέραμα:

Σέρρες:

Γαλάτσι:

Άλιμος:

Το βράδυ της Κυριακής, οι κάτοικοι της Ισπανίας είχαν βγει στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας, στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στους εργαζομένους στα παραϊατρικά επαγγέλματα. «Σας ευχαριστούμε. Μας δίνεται δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας», φώναξαν οι Ισπανοί.

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

“Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!”

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ