Μαζέψτε ΤΩΡΑ από τα φανάρια τους επαίτες – Θα έχουμε θύματα


Θα βρεθεί ο… “τρελός” που θα κάνει τη ζημιά

Τη στιγμή που τα 2/3 των επιχειρήσεων έχουν κλείσει ή υπολειτουργούν και οι Έλληνες χτυπιούνται ανελέητα από την πανδημία του κορονοϊού, χάνοντας καθημερινά χιλιάδες ευρώ εσόδων, τα φανάρια σφύζουν από… ζωή!

Οι “αδίστακοι” αλλοδαποί ή ημεδαποί με το γνωστό κοντάρι στο χέρι και άλλοι με χαρτομάντηλα, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύνολο των φαναριών “στεκιών” της Αττικής, χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια και χωρίς ίχνος σεβασμού στις εξελίξεις των γεγονότων.

Αρκεί, να βγει το “αφορολόγητο” και “μαύρο” μεροκάματο!

Ήδη, οι οδηγοί αντιδρούν με την συμπεριφορά των επιτήδειων, άλλοι με απλές συστάσεις και άλλοι -οι πιο θερμόαιμοι- με… κλωτσιές.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι στο να κρίνουμε αυτές τις ώρες τις αντιδράσεις των οδηγών, διότι δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Μπορεί να μην έχουν να αγοράσουν ούτε ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά τους και απλά να γυρίζει το μάτι τους σε αυτούς που αψηφούν κάθε έννοια δημόσιας υγείας και σεβασμού στον συνάνθρωπο.

Το θέμα μας είναι άλλο αυτή τη στιγμή. Οι Αστυνομικές Αρχές πρέπει να ενεργήσουν ακούσια και να συλλαμβάνουν τους επαίτες που έρχονται με εκατοντάδες οδηγούς (παρά την θέληση αυτών) αιφνιδίως και σε απόσταση αναπνοής. Είναι δημόσιοι κίνδυνοι.

Όπως επικίνδυνοι είναι και οι οδηγοί, που -δικαιολογημένα κατά την άποψή μου- έχουν αγριέψει με τη συμπεριφορά των επαιτών και δεν γνωρίζουμε αν θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς ακραία. Δεν αργεί να γίνει το κακό…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ