Δείτε ΕΔΩ LIVE το briefing της κυβέρνησης στους δημοσιογράφους


Νέα ήθη φέρνει ο κορονοϊός και στην πολιτική αφού αλλάζει, μεταξύ άλλων και η διαδικασία της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αρχικά, από σήμερα, το briefing θα γίνεται από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, αφού ο Στέλιος Πέτσας είναι σε κατ οίκον περιορισμό μετά την διάγνωση πως η σύζυγός του είναι θετική στον κορονοϊό.

Υπάρχουν, όμως και άλλες αλλαγές. Η κυρία Πελώνη βρίσκεται μόνη της στην αίθουσα ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Τύπου χωρίς κανέναν δημοσιογράφο παρόντα, παρά μόνο τους τεχνικούς της ΕΡΤ οι οποίοι θα βιντεοσκοπούν την ενημέρωση. Στην συνέχεια το υλικό θα μοιραστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία ομάδα στην εφαρμογή WhatsApp θα συμπεριλάβει όλους τους δημοσιογράφους οι οποίοι δίνουν το «παρών» στο briefing στην οποία θα μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους. Το WhatsApp, άλλωστε, είναι ένα εργαλείο που ούτως ή άλλως η ΝΔ χρησιμοποιεί για την επαφή της με τους δημοσιογράφους από όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, και εξακολουθεί να έχει σε χρήση για να αποστέλλει δελτία τύπου και ενημερώσεις.

Δείτε LIVE την ενημέρωση από την Αριστοτελία Πελώνη

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ