Κορονοϊός ΣΟΚ: Διέρρευσαν απόρρητα βρετανικά κυβερνητικά έγγραφα – Μέχρι το 2021 θα κρατήσει η πανδημία!

Σοκάρει το δημοσίευμα του Guardian, που έφερε στο φως τα απόρρητα έγγραφα που κάνει λόγω για ένα ποσοστό 80% του πληθυσμού που θα νοσήσει από τον covid-19

Σοκ. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τις προβλέψεις των Βρετανών και της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού στην Μεγάλη Βρετανία καθώς κάνει λόγο για διάρκεια έως το 2021!

Το έγγραφο, που αποκαλύπτει ο Guardian, αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που οι επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών που ασχολούνται με τον ιό παραδέχθηκαν ότι αναμένουν πως ο ιός θα «κυκλοφορεί» για άλλους 12 μήνες και θα οδηγήσει σε τεράστια επιπλέον πίεση σε ένα ήδη υπερφορτωμένο δημόσιο σύστημα υγείας.

Σημειώνει επίσης ότι πως πρέπει να ενισχυθούν οι υγειονομικές υπηρεσίες, καθώς το 80% των Βρετανών ενδέχεται να μολυνθούν από τον κορονοϊό σε αυτό το διάστημα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρετανική εφημερίδα «Ο καθηγητής Chris Whitty, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της κυβέρνησης, σημείωσε πως αυτό είναι το χειρότερο σενάριο και σημείωσε ότι ο πραγματικός αριθμός θα αποδειχθεί μικρότερος από αυτόν. Ωστόσο, η ενημέρωση καθιστά σαφές ότι τέσσερις στους πέντε του βρετανικού πληθυσμού «αναμένεται» να νοσήσουν από τον ιό.

Το έγγραφο λέει ότι: «Το 80% του πληθυσμού αναμένεται να μολυνθεί με το Covid-19 κατά τους επόμενους 12 μήνες και μέχρι 15% (7,9 εκατομμύρια άτομα) μπορεί να χρειαστεί νοσηλεία.»

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ