Κορονοϊός: Τρομακτική πρόβλεψη – Ίσως να μην τον περιορίζει η ζέστη


Κορονοϊός: Τι ανέφερε Κινέζος επιστήμονας

Ο κορονοϊός καλπάζει παγκοσμίως και η ελπίδα όλων να ζεστάνει ο καιρός για να… φρενάρει, ίσως αποδειχτεί φρούδα.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Τσάο Ουέι, αναπληρωτής διευθυντής και αρχίατρος του Τμήματος Λοιμωδών Νοσημάτων του Union Medical College Hospital του Πεκίνου, δήλωσε πως η επίδραση των καιρικών συνθηκών στον ρυθμό των κρουσμάτων του κορονοϊού δεν έχει επιβεβαιωθεί!

Αισθητή μείωση στην Κίνα

Η Κίνα ανακοίνωσε επίσης ότι στο Πεκίνο καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα του κορονοϊού σε ανθρώπους που αφίχθησαν στην κινεζική πρωτεύουσα από το εξωτερικό.

Από τα νέα κρούσματα τέσσερα προήλθαν από την Ισπανία και δύο από τη Βρετανία.

Εξάλλου το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών επισήμανε σήμερα ότι τα κρούσματα του covid-19 που αφορούν ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα από το εξωτερικό αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γκενγκ Σουάνγκ δήλωσε ότι έλεγχοι στην κατάσταση της υγείας και τα μέτρα καραντίνας εφαρμόζονται τόσο στους Κινέζους όσο και στους αλλοδαπούς που εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό.

Στην μαύρη λίστα και το Μπαχρέιν – Πρώτος νεκρός

Οι αρχές του Μπαχρέιν ανακοίνωσαν τον πρώτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό σήμερα.

Πρόκειται για μια 65χρονη γυναίκα, πολίτη του Μπαχρέιν, η οποία έπασχε από υποκείμενες νόσους, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας στο Twitter. Στο Μπαχρέιν έχουν καταγραφεί 214 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 μέχρι στιγμής.

Πολλά από τα κρούσματα στην περιοχή του Κόλπου συνδέονται με ανθρώπους που είχαν ταξιδέψει στο Ιράν, μία από τις πλέον πληγείσες περιοχές από τον covid-19 με συνολικά 724 θανάτους και 13.900 επιβεβαιωμένα κρούσματα.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αρχίσαμε τα ”ίσως” τώρα? τον μεγαλύτερο ΠΑΝΙΚΟ δημιουργούν τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά ή μη!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ