Κοροναϊός: «Χτυπήθηκε» και ο ΠΟΥ – Δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού

Κορονοϊός: Δύο εργαζόμενοί του ΠΟΥ έχουν προσβληθεί από τον ιό SARS-CoV-2. Αυτό ανακοίνωσε αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της υπηρεσίας που ηγείται της διεθνούς μάχης κατά της πανδημίας του νέου κορονοϊού

Τα κρούσματα αυτά είναι τα πρώτα επιβεβαιωμένα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που έχει την έδρα του στη Γενεύη, μετά την ανακοίνωση ενός κρούσματος στην έδρα του ΟΗΕ στην ίδια πόλη της Ελβετίας καθώς και ενός στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου την προηγούμενη εβδομάδα.

«Οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει από τα γραφεία και άρχισαν να έχουν συμπτώματα όταν ήταν σπίτι τους. Έγιναν τεστ και επιβεβαιώθηκε ότι έχουν προσβληθεί από την covid-19», δήλωσε ο Κρίστιαν Λίντμαϊερ εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στους δημοσιογράφους. «Κατά συνέπεια έχουμε δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα», πρόσθεσε. Στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας εργάζονται περίπου 2.400 άνθρωποι και πλέον οι περισσότεροι εργάζονται από το σπίτι για να περιοριστεί κατά το δυνατόν η μετάδοση της covid-19, επεσήμανε ο Λίντμαϊερ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ