Κορονοϊός: Δέκατος νεκρός – Τέσσερις το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα


Κορονοϊός: Η θλιβερή λίστα των θυμάτων της πανδημίας, στην Ελλάδα, μεγαλώνει κι άλλο – Και τέταρο άτομο έχασε τη ζωή του σε μία ημέρα στην Ελλάδα

Σμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για μία γυναίκα 93 ετών στην Πάτρα η οποία είχε με καρδιολογικά προβλήματα. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που χάνει την ζωή της στην χώρα μας.

Νωρίτερα όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι τρεις νεκροί καταγράφηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Σημείωσε ότι οι δύο νεκροί είναι στην Αθήνα και ο ένας στην Κοζάνη. Και οι τρεις ήταν άνδρες με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 10.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης, ο έβδομος νεκρός στην Ελλάδα, είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ άνω των 85 ετών- από τη Δαμασκηνιά Βοΐου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο και είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η Δαμασκηνιά είναι ένα από τα δύο χωριά του Δήμου Βοΐου που έχουν μπει σε καραντίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτός ο άτυχος άνδρας, είχε -όπως και τα υπόλοιπα έξι θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα- σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ