Κορωνοϊός: Τρεις ακόμη νεκροί στην Ελλάδα, 13 συνολικά – Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων


Στους δεκατρείς μπορεί πλέον να ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από το νέο κορονοϊό,καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από τη ζωή μέχρι και το πρωί του Σαββάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία νέα θύματα του φονικού ιού είναι δύο άνδρες και μία 94χρονη γυναίκα. Και οι τρεις ασθενείς είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (20/03) ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας έφθανε τους δέκα, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα 93 ετών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου ως επιβεβαιωμένο κρούσμα του Covid-19. Επίσης, λίγο πριν γίνει ο γνωστός ο θάνατος της 93χρονης, ο κ. Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των ιατρικών συντακτών, ανακοίνωσε πως ακόμη τρεις άνδρες πέθαναν το τελευταίο 24ωρο, δύο από την Αθήνα και ένας από την Κοζάνη.

Ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση των ιατρικών συντακτών το απόγευμα της Παρασκευής (20/03), έκανε επίσης γνωστό πως τα κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 495, ενώ τα νέα που καταγράφηκαν είναι 31.

Συνολικά, 84 κρούσματα έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης, ενώ 90 ασθενείς νοσηλεύονται, οι 20 διασωληνωμένοι, με μέσο όρο ηλικίας τα 71 έτη.

Την ίδια ώρα, 19 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο ενώ έχουν ελεγχθεί 7.200 δείγματα. Τα περισσότερα κρούσματα παραμένουν στην Αθήνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ