Απόπειρα ληστείας ζαχαροπλαστείου στα Πατήσια: Βίντεο – ντοκουμέντο


Θρασύτατοι παραμένουν οι επίδοξοι ληστές καθώς με το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού βρίσκουν συνεχώς ευκαιρίες να βλάψουν τους συμπολίτες τους.

Το βίντεο που θα ακολουθεί είναι από την περιοχή των Κάτω Πατησίων σήμερα (24/3) τα ξημερώματα.

Όπως διαπίστωσε ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου από τις κάμερες, ο επίδοξος ληστής γυρόφερνε το μαγαζί για περισσότερο από μία ώρα προτού αποπειραθεί να σπάσει το τζάμι της βιτρίνας για να κλέψει.

Ο επίδοξος ληστής, φαίνεται ν κοιτάει μέσα στο μαγαζί, στη συνέχεια να τσεκάρει το χώρο γύρω του για να δει αν τον βλέπει κάποιος και στη συνέχεια προσπαθεί να σπάσει την βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου πετώντας με δύναμη ένα… καπάκι από φρεάτιο!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Η προσπάθεια του ληστή δεν είχε αποτέλεσμα καθώς το τζάμι ήταν ασφαλείας με αποτέλεσμα να αντέξει το χτύπημα και να μην σπάσει. Το μόνο που κατάφερε ο ληστής ήταν να κάνει ζημιά που αντιστοιχεί στο ποσό των 1.000 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου σε δήλωσή του σχετικά με την ανεπιτυχή απόπειρα ληστείας ανέφερε: «οι επίδοξοι ληστές σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής είχαν ένα παράθυρο να δρουν λίγες ώρες που ήταν ήσυχοι οι δρόμοι. Πλέον που από τις 8 το βράδυ είναι όλα έρημα θα αποθρασύνονται μέρα με τη μέρα».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ