Κορονοϊός: Πληροφορίες για 20ο νεκρό στην Ελλάδα


Μεγαλώνει η θλιβερή λίστα των θυμάτων του φονικού ιού στη χώρα μας – Σύμφωνα με τις πληροφορίες το εικοστό θύμα στη χώρα μας είναι μία 40χρονη από την Καρδίτσα

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν εκεί.

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία επίσης νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας (23/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Με αυτές τις απώλειες, οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα από κορονοϊό, έφτασαν σήμερα τους 20, δεκαπέντε άνδρες και πέντε γυναίκες.

Θετική στον ιό η 41χρονη που έχασε τη ζωή της
Θετική στο κορονοϊό αποδείχθηκε τελικά η άτυχη 41χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της στην Κορέστεια Καστοριάς τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (21/3). Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη υπέφερε από άσθμα.

Ο σύζυγος και η τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν οι επαφές που είχε η γυναίκα πριν καταλήξει. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πρόκειται για το 4ο θύμα του κορονοϊού στην Καστοριά και το νεότερο μέχρι στιγμής στη χώρα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ