Η Nicole Kidman έκανε μία σπάνια δήλωση για τα υιοθετημένα της παιδιά με τον Tom Cruise


Ο γάμος της Nicole Kindman και του Tom Cruise διήρκεσε από το 1990 έως το 2001 και κατά την διάρκεια του το ζευγάρι υιοθέτησε την 25χρονη Isabella και τον 23χρονο Connor. Μετά το διαζύγιό τους ωστόσο τα παιδιά δεν διατήρησαν καλές σχέσεις με την μητέρα τους λόγω του ότι η ίδια δεν ήταν πλέον στην Σαηεντολογία.

Πρόσφατα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο αυστραλιανό περιοδικό Who Magazine όπου για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τις επιλογές των παιδιών της. “Είναι ενήλικες και μπορούν πλέον να πάρουν μόνοι τους αποφάσεις”, είπε η Nicole Kidman αναφερόμενη στο γεγονός πως μετά την απομάκρυνση της από την θρησκευτική οργάνωση δεν τις επιτρεπόταν να έχει σχέσεις μαζί τους. “Αποφάσισαν να ασπαστούν την Σαηντελογία όμως εγώ σαν μητέρα τους έχω καθήκον να τα αγαπώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Νομίζω πως είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας μητέρας που δέχεται και αγαπάει το παιδί της με ότι επιλογές και αν κάνει στην ζωή του”, πρόσθεσε.

Τέλος, η Nicole Kidman περιέγραψε την σχέση μεταξύ τους ως ιδιαίτερα “ιδιωτική” και ότι θα κάνει τα πάντα για να τα προστατεύει. Να σημειώσουμε πως στο ντοκιμαντέρ Going Clear: Scientology and the Prison of Belief που κυκλοφόρησε το 2015 ο σκηνοθέτης Alex Gibney άφησε να εννοηθεί πως η θρησκευτική οργάνωση στάθηκε εμπόδιο ανάμεσα στην ηθοποιό και τα παιδιά κάτι που αργότερα διαψεύστηκε από τους κύκλους της Σαηντελογίας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ