Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η Ελλάδα θα κερδίσει τη μάχη που δίνει»

H Eλλάδα θα κερδίσει τη μάχη που δίνει τονίζει στο μήνυμά της για την 25η Μαρτίου η Όλγα Κεφαλογιάννη
Η Βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας προτάσσει την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας μιλώντας για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα.
«Η Επανάσταση του 1821 είναι ένα ιστορικό γεγονός τεράστιας σημασίας. Είναι ο ιερός αγώνας ενός λαού υποδουλωμένου, να κερδίσει την ελευθερία του. Ενός λαού που διεκδίκησε και πέτυχε, ακολουθώντας το ρεύμα του Διαφωτισμού, την απελευθέρωσή του.
Οι αιτίες της επιτυχίας της Ελληνικής Επανάστασης ήταν πολλές, μα πάνω από όλα ήταν η εθνική ομοψυχία» τονίζει, προσθέτοντας πως «οι Έλληνες πίστεψαν, έδωσαν και κέρδισαν τη μάχη για την Ελευθερία».
Σύμφωνα με την πρώην Υπουργό η χώρα σήμερα αντιμετωπίζει ξανά, την ίδια στιγμή, δυο μεγάλες προκλήσεις. Όπως λέει  χαρακτηριστικά «περήφανη και δυνατή, προασπίζεται με πίστη και αποφασιστικότητα τα σύνορα και την εθνική της κυριαρχία», ενώ παράλληλα «με υπακοή και υπομονή ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή πανδημία που απειλεί τη δημόσια υγεία. Και σε αυτή όμως την ιστορική καμπή, με τα ίδια όπλα και την ίδια γενναιότητα η πατρίδα μας θα βγει και πάλι νικήτρια.
Για μια ακόμα φορά, θα κερδίσουμε τη μάχη για μια ισχυρή, ασφαλή και ευημερούσα Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους του Έλληνες», καταλήγει στο μήνυμά της η κα Κεφαλογιάννη.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ